Persoonlijk

Wij maken met iedereen persoonlijk contact. Zowel met onze kandidaten als opdrachtgevers. Op deze manier weten wij ons hoge match resultaat te waarborgen.

Transparant

Transparantie is bij ons de norm. Vragen staat vrij en drempels proberen we zo laag mogelijk te houden.

Professioneel

Kwaliteit voor kwantiteit. Opdrachtgever of werkzoekende, wij helpen u graag!

Kwaliteit, aandacht en openheid

JCC Personeelsbemiddeling is gespecialiseerd in detachering, uitzenden, w&s en payrolling.  Een relatie opbouwen staat bij ons centraal. Doordat wij ons verdiepen in bedrijven en branches , zijn wij in staat om kwaliteit te leveren. Onze werkwijze is open en transparant. Bij ons weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

Wij zijn maatschappelijk betrokken bij professionals die uitsluitend vanwege hun leeftijd aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan. Wij streven er naar om voor deze groep een rol van betekenis te spelen.

 Door onze innovatieve manier van online werken kunnen wij veel van onze energie stoppen in de relatie met onze opdrachtgevers en professionals. Onze gecertificeerde en volledig gedigitaliseerde backoffice wordt verzorgd door onze betrouwbare partner OnePayroll B.V.

Onze missie

Onze missie is om onze mensen in hun kracht te zetten en ze zo goed mogelijk te matchen met de vraag bij onze opdrachtgevers. Wij streven naar lange termijnrelaties door continu te werken aan optimale tevredenheid van opdrachtgevers en professionals.

Onze visie

Wij zijn er van overtuigd dat tijdelijke professionals onmisbaar zijn voor het draaiende houden van bedrijven en positief bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Ze zorgen er voor dat de capaciteit van bedrijven kan mee ademen met de marktomstandigheden. Ze zijn kundig, gemotiveerd, zorgen voor een frisse blik en brengen wijsheid en ervaringen uit andere organisaties met zich mee.

Betrokkenheid en motivatie komen van binnenuit de mens. Wij geloven dat de wens van opdrachtgevers grotendeels vervuld kan worden door te zorgen voor een goede match op motivatie en drijfveren. Als iemand echt iets wil, dan kan hij het ook. Onze mensen zijn ambassadeurs van JCC Personeelsbemiddeling en zichzelf. Ze zetten net dat stapje extra en lopen net even harder.

Carla Janssen

Carla Janssen

Eigenaar

Mijn missie is om mensen in hun kracht te zetten en ze zo goed mogelijk te matchen met de vraag van onze opdrachtgevers. Ik ben er voor de koppeling tussen werkgevers, werknemers en werkzoekenden op allerlei gebied.